ZO KRIJG JE MEER BEWEGING IN JE KOOR! 

Presentatietips & tools voor dirigenten

 

Mijn collega Petra Andriessen en ik slaan dit najaar de handen ineen en bieden een nieuwe en unieke eendaagse workshop aan - SPECIAAL VOOR DIRIGENTEN:

Herken je dit? 

  • Je hebt wel een idee hoe je zou willen dat je koor zich presenteert, maar je weet niet precies hoe je dat vorm kunt geven in de repetitie.
  • Je hebt net een jury-rapport ontvangen na een festival waarop staat dat er meer 'beweging en intentie' in het koor mag zitten, maar weet niet goed hoe moet je dat zelf voor elkaar kunt krijgen.
  • Je vindt het belangrijk om beweging en intentie een vaste plek te geven in de repetitie, maar je weet niet op welke manieren dat kan.
  • Je hebt net een workshop gehad van een koorcoach, maar weet niet zo goed hoe je 'the magic'  kunt vasthouden om jouw eigen koor in beweging te krijgen én te houden tijdens je repetities. 

 

In deze eendaagse workshop ben jij, de dirigent, voor ons de ster van de show. Met een actief dagprogramma vol tips & tools op het gebied van regie, beweging en zingen met intentie geven wij jou handvatten om met je eigen koor aan de slag te gaan voor dat perfecte optreden. We onderzoeken wat dat voor jou inhoudt: een perfect optreden. Weten wat dat is, levert jouw belangrijke inzichten op hoe je het best jouw koor daarvoor kunt voorbereiden, muzikaal, maar zéker ook in de performance. Ook hierover sparren met je collega's levert je veel op! 


De workshop biedt je inzichten waar jouw koor staat en geeft je veel concrete tips over hoe je meer beweging krijgt in je koor. We gaan werken aan: Focus, Energie, Fysiek, Emotie en Connectie. Deze 5 onderdelen zijn de motor van een goede performance en zullen bijdragen aan goede resultaten met jouw koor. Met een koffer vol handige werkvormen, best practices én een set slimme checklists, kan je in het nieuwe zangseizoen zelf grote stappen zetten met het in beweging krijgen én houden van je koor. Want het is net als bij een auto: als je de motor kent, deze goed en regelmatig onderhoudt met het juiste gereedschap, zal hij lopen als een zonnetje en altijd een topprestatie leveren!

Wanneer: GEANNULEERD!
Tijdstip: 10.00 uur - 17.00 uur ( inloop vanaf 09.30 uur)
Locatie: Akoesticum Ede
Kosten: €250,- incl btw, koffie/thee, een uitgebreide lunch en materiaal/checklists
Deelnemers: min. 8 - max. 12
 
Wanneer er 8 deelnemers ingeschreven zijn voor 1 oktober, gaat de workshop door.
 

Wanneer je op deze knop drukt kom je in mijn webwinkel terecht waar de bestelling digitaal verwerkt en afgerekend wordt via Ideal. Als de workshop onverhoopt niet doorgaat ontvang je het geld direct terug. 

Wij zien je graag op 30 november!