Portfolio

Ladies on Tour met Popkoor WhatEver

De Passion Son en Breugel, Theaterkoor Sincère

(G)oud & Nieuw met Popkoor 2000!

De eerst productie sinds de pandemie! 'De Toekomst van een Verleden'

Theatershow Friends will be Friends met popkoor FUTURE 2019

Compilatie theatershow How's Life met Popkoor Splendid 2019

2019 @Noon gecoacht op performance en hun regie gezet voor de International Choir Competition in Maastricht. Zij behaalde op 7 februari 2019 een zilveren diploma in de categorie Jazz & Pop Ensembles. Ze kregen hierbij de hoogste score voor Overal Artistic Impression! :-)

2018 From Tune With Love met Popkoor Tune!

Coaching van Silk-O-Phonics uit Krefeld voor het programma 'Das Beste Chor im Westen!'

2018 True Colors, de wereld dat ben jij! Popkoor0183

2016 Een Koffer Vol Noisy Voices!

2016 KoorEvent Klooster Graefenthal

2016 Past, present FUTURE

2015 KoorEvent Klooster Graefenthal

2015 Over De Top met Trente Plus

2014 KoorEvent Landgoed Roepaen

2014 Jubileumconcert Popkoor Hoge Noot

2013 All Inclusive met Popkoor 2000

2012 Leef Het Leven met Vocalgroup ZiZo

2010 Korenslag met Hatikwa

2010 Life is Life met Popkoor Multivox

Met plezier heb ik workshops gegeven bij:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth Vaessen
5 maanden geleden

Koor Jade heeft vaker met koorregisseurs gewerkt om nummers van koorregie te voorzien. Ter voorbereiding van ons jubileumconcert hebben we 2 werkdagen met Bianca van Dreumel gewerkt.

We dachten haar alleen wat nummers van regie te laten voorzien, maar uiteindelijk hebben we de hele voorstelling met haar doorgelopen. Daardoor kwamen ook stukken met al bestaande koorregie voorbij, die hier en daar nog net een beetje scherper werden neergezet.

Wat is het fijn werken met Bianca! De oefeningen waar zij mee start zijn duidelijk al ter voorbereiding van wat verder die dag komen gaat. Er zit een logische opbouw in, ze heeft de wind eronder, weet de groep er aandachtig bij te houden, weet een fijne sfeer neer te zetten en vertrouwen te creëren, gaat met respect met iedereen om. Ze kijkt veel breder, naar het grote geheel, ook naar hoe iedereen zich op het podium begeeft, beweegt, presenteert. En wat een fantastische ideeën heeft ze! Wij houden niet van te veel poespas of dansjes, maar Bianca verstaat de kunst om met vaak eenvoudige opstellingen een nummer net meer kracht bij te zetten. Het is echt ondersteunend aan het nummer, voegt iets toe zonder dat het afleidt van de zang en de boodschap van het lied.

Het is een feest om met Bianca te werken, je haalt echt heel veel uit zo’n dag en het brengt de presentatie van je koor naar een hoger plan. Wij waren heel blij met het resultaat en kijken met veel plezier en trots terug op onze jubileumconcerten! En uiteraard kijken we uit naar nog meer inspiratievolle werkdagen met haar in de toekomst 😊

Chesron Ledes
8 maanden geleden

Als dirigent van meerdere koren heb ik Bianca al eerder in actie gezien. Daarom was zij een perfecte keuze voor het afgelopen koorweekend met het koor Vocals ChoirWorks.

Dit is wat een koorlid schrijf:
In het weekend van 10-12 november 2023 heeft Vocals ChoirWorx een koorweekend gehad.
We wisten dat er op zaterdag ochtend een workshop zou zijn, maar hoe en wat precies heeft onze dirigent goed voor zich gehouden.
Zo stond zaterdagochtend Bianca van Dreumel van “Koor in beweging” bij ons op de stoep.
Alle stoelen en tafels aan de kant geschoven en zo kon de workshop beginnen.
Bianca liet ons eerst verschillende oefeningen doen.
De ene meer op jezelf gericht, de andere meer op elkaar gericht en later koorgericht. Van deze oefeningen leerden we al veel van onszelf en elkaar.
Daarna gingen we langzaam over, door middel van verschillende oefeningen, naar hoe we ons als koor kunnen presenteren. Hierbij besprak Bianca focus, vertrouwen en richting; in 3 traptreden naar succes op het podium!
Hierbij pakten we een koorlied aan en leerden we hoe we met minimale stapjes, bubbels, een groots effect kunnen bereiken in het overbrengen van dit lied aan het publiek. Als koor hebben we enorm veel geleerd van Bianca. Haar inzet en enthousiasme werken aanstekelijk. Vocals ChoirWorx kan met deze workshop verder op weg. Dankjewel Bianca!

Mandy Prins
een jaar geleden

Wat een feest was het om te werken met je, Bianca! Je geeft de ruimte aan iedereen om het beste uit zichzelf te halen en vol vertrouwen op het podium te staan. Je was een van 'ons' en samen hebben we een Passion neergezet om TROTS op te zijn.

Danielle Webber
een jaar geleden

Als productieleider en koorlid van Theaterkoor Sincère uit Son heb ik nauw mogen samen werken met Bianca als regisseur van Passion Son en Breugel (maart/april 2023). Organisatorisch is het allemaal super op orde en kun je als koorlid met de regieformulieren en video’s van de repetities thuis perfect extra aan de slag. Bianca is een enthousiaste en gedreven regisseur die het beste uit de ander weet te halen met daarbij een fijn oog voor de medemens waarmee ze werkt. Op een ongedwongen en pure wijze zorgt Bianca voor een fijne werkdiscipline in een coachende rol. Een kanjer in haar vak! Mede door Bianca hebben wij lovende reacties gekregen op de Passion. Alles klopte, het was een prachtig totaal plaatje. Veel dank en graag tot ziens!

William Wulmsen
een jaar geleden

Onze Sonse Passion 2023 reis is geëindigd.
De reisleidster Bianca heeft ons bekeken, aangestuurd, enthousiast en rijker gemaakt.

Ik haak graag weer bij een volgende reis aan.
Je Sonse Jezus
W2

Patricia Menick
2 jaar geleden

We hebben 5 november 2022, als koor een workshop koorcoaching van Bianca gehad. Ons onderwerp "Wat voor koor willen wij zijn en wat willen wij uitstralen" is een onderdeel van onze koers voor het werven van nieuwe leden en te zorgen voor het voortbestaan van ons koor waar de gemiddelde leeftijd 70+ is.

Het bestuur heeft al een aantal onderwerpen besproken in de diverse bestuursvergaderingen maar wilde juist voor de saamhorigheid en betrokkenheid de andere koordames hierin betrekken.

Bianca heeft ons op speelse, luchtige maar ook met een serieuze ondertoon, wegwijs gemaakt in de mogelijkheden waar we aan kunnen denken als we een plan van aanpak gaan maken. Er is veel gelachen bij het maken van de moodboards in kleine groepen en bij het presenteren hiervan. De dames voelden zich ook vrij om te zeggen wat ze dachten en dat leverde ook in de post-it ronde veel ideeën op.

Een aanrader voor elk koor, dat tips en trucs wil hebben, omdat hun koor het waard is om hier tijd en energie in te steken en zeker voor de gezelligheid en de kans om met elkaar eens goed na te denken.

Bedankt Bianca en we gaan hier zeker mee aan de slag.

Met warme groet,

de dames van vrouwenkoor The Green Forest Selection uit Schiedam

Carla Siegmund
2 jaar geleden

Nu eens als bezoeker van het concert van popkoor2000 naar de Theaterkerk gegaan. Ik heb genoten! Wat een enthousiasme straalde er van de groep af! Kreeg daardoor veel zin om mee te zingen en dansen.
De setting ( huiskameridee) was leuk, en het niet op een vaste plaats staan van de koorleden vond ik geweldig, samen met de choreografie zorgde dit voor een lekker ontspannen sfeertje.
Top hoor!

marijke seleljo
4 jaar geleden

Ik heb samen met onze dirigente de cursus leren regisseren, van idee tot uitvoering, bij Bianca gevolgd. Via Bianca zijn we in contact gekomen met een ander koor, en beide koren zijn nadien aan de slag gegaan. De workshops waren voor ons koor (Crescendo Rekem) top. Door het enthousiasme en geloof van Bianca kwamen we uit onze comfort zone en durfden we ons voorzichtig open te stellen. Met als resultaat een geweldig toonmoment (ons examen :-)). Ik mag zeggen dat we als koor gegroeid zijn met als kers op de taart het vertrouwen hebben gekregen om zonder partituren te zingen.
Bianca bedankt voor alles. Bedankt om ons in beweging te zetten 😊. We willen zeker nog verder groeien en onze mogelijkheden van regie met ons koor verder exploreren.

Miek Noordermeer
5 jaar geleden

Met Bianca heeft het HGKK de "3 traptreden naar succes op het podium" verkend. Bianca geeft aan dat je als koorzanger mag laten zien dat je met plezier zingt en dat het met - ieder voor zich met het beste van zichzelf - mogelijk is een koor te zijn dat het publiek aanspreekt en raakt. Oefeningen, waaraan ieder koorlid kon en wilde deelnemen, waren o.a. gericht op focus (ook belangrijk bij repetities), het vergroten van het zelfvertrouwen, het zelf verantwoordelijkheid durven nemen voor je eigen handelen en samenwerking. Individuele koorleden met focus, zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en vertrouwen in elkaar vormen een koor dat er staat, uitstraling heeft en het publiek meeneemt in het verhaal van de muziek.

Andre Smits
5 jaar geleden

Bianca is een enthousiaste vakvrouw die mensen kan motiveren en er meer uit kan halen als dat ze zelf gedacht hadden. Door deskundige adviezen, openheid en vertrouwen te geven heeft zij ons koor laten doen wat we graag wilden. Ik heb er erg van genoten.

Penny Sleutjes, koorlid Tune

'Toen ik ruim een jaar geleden startte bij popkoor Tune, reikte mijn zangervaring niet verder dan zingen onder de douche of in de auto. Na jarenlang worstelen met mijn zelfvertrouwen was het voor mij al een hele stap om bij een koor te gaan, en toen begonnen we ook nog vrijwel meteen aan de voorbereidingen voor onze productie van afgelopen november. Heel spannend dus!
Voor mij persoonlijk hebben de regierepetities in positieve zin veel losgemaakt. Dankzij de oefeningen van Bianca merkte ik van hoever ik al ben gekomen op het gebied van persoonlijke groei. Daarnaast ontdekte ik waar ik nog aan kan werken en heb ik bepaalde oefeningen en tips als fijne handvatten meegenomen voor de toekomst.
Het vertrouwen leren hebben in het proces en in je eigen kunnen zijn voor mij echt eyeopeners geweest en mijn zelfvertrouwen heeft flinke stappen gezet! En dat we vervolgens met zijn allen zo'n prachtige productie neer hebben kunnen zetten, was voor mij de kers op de taart van deze periode!'

Linda Cramer koorlid Popkoor0183

Bianca van Dreumel heb ik leren kennen als koorregisseur van de show True Colors van Popkoor0183. Ik ben zeer onder de indruk waarop Bianca zich presenteert, waardoor je het enthousiaste van haar presentatie mee neemt in jouw proces naar een geweldige performance. In zeer korte tijd heeft ze een prachtige show neergezet en daarnaast het zelfvertrouwen van veel koorleden vergroot. Ik kijk met veel plezier terug op deze geweldige samenwerking.

Reactie Nienke Lentze (lid Popkoor Future)

‘Bianca was de regisseur/choreograaf bij het jubileumconcert van Popkoor Future op 1 oktober jl. Het koor had een moeilijke tijd door gemaakt door het vertrek van een groot aantal leden en was gewend om veel te bewegen/ dansen, maar vooral op een technische manier. Hierdoor was het voor Bianca een grote uitdaging om het koor in 4 maanden tijd tot een eenheid te brengen en hen vanuit hun hart te laten zingen. Maar Bianca ging deze uitdaging met veel passie aan! Met haar enthousiasme wist ze de koorleden al snel voor zich te winnen; veel leden gaven bij de evaluatie aan dat ze haar zo'n fijn mens vonden! Het was voor het koor een grote stap om zelf te bepalen hoe je wilt bewegen vanuit je eigen gevoel in plaats van een duidelijke opdrachten krijgen wat je op welke tel moet doen. Maar met veel uitleggen en oefenen kreeg ze ons uiteindelijk zover. Het resultaat was een prachtige show met zeer veel lovende reacties! Het mooiste compliment vond ik de uitspraak dat je kon zien dat ieder koorlid vanuit zijn of haar eigen kracht zong en bewoog! We hopen voor onze toekomstige shows dan ook nog vaker van de diensten van Bianca gebruik te mogen maken.

Reactie Maiky Rhode (lid Popkoor Noise Voices)

‘Ongeveer een jaar geleden heb ik Bianca van Dreumel leren kennen als onze koorregisseur. Ons koor, Noisy Voices, had haar zinnen gezet op een groot concert op 16-10-'16 in de nieuwe Schouwburg van Cuijk. Ik kan wel zeggen: dat is gelukt! Het is ons gelukt om een fantastisch concert neer te zetten, nee ik zeg het verkeerd, een fantastische show, en dat is wat we graag wilden! Uiteraard heeft iedereen daar een deel in gehad, maar ik wil toch echt een groot deel hiervan graag toerekenen aan Bianca. De regie van Bianca heeft ervoor gezorgd dat wij onze mogelijkheden (en onmogelijkheden) in de presentatie van liederen hebben mogen ontdekken. Ze heeft ons de uitdaging geboden om het maximale uit onszelf te halen. En het mooie daarin was dat het maximale voor iedereen anders mocht zijn. Het gaat om de intentie die je overbrengt, de beleving, en niet om de (dans)pasjes. We wilden die beleving overbrengen bij het publiek en als ik de reacties uit het publiek mag geloven, zijn we daarin, met dank aan Bianca, absoluut geslaagd. Bianca had als geen ander het overzicht van wat er allemaal (nog diende) te gebeuren voor het optreden. Ze heeft zich laten zien als een betrokken, daadkrachtige, uitdagende, kundige koorregisseur die voor ons doel is gegaan; het brengen van een groot concert, een fantastische show in de Schouwburg van Cuijk.

Reacties van enkele koorleden Popkoor Noisy Voices

  • Ik heb echt genoten van alle repetities onder jouw leiding hopelijk blijven wij deze weg volgen, het smaakt naar meer.
  • Ik heb ontzettend genoten van je tomeloze inzet, enthousiasme, kracht en niet te vergeten je humor. Ik vond het mooi te zien hoe jij met het koor ‘speelde’ een duidelijk doel voor ogen had en het uiteindelijk dus ook “gefikst ‘hebt.
  • Je hebt ons goed naar onszelf leren kijken maar ook individueel hebben we er veel van geleerd. Het eindresultaat was dan ook overweldigend mooi en super goed neergezet.
  • We zijn trots op onszelf en mede dankzij jou zijn wij enorm gegroeid afgelopen jaar.
  • Wat heb jij met enorme inzet en energie ons begeleid en klaargestoomd voor het optreden.
  • Je hebt mij heel veel vertrouwen gegeven en daar ben ik heel blij mee.
  • Fantastisch om te zien hoe jij in staat bent om mij/ons te motiveren en te stimuleren zodat we/ik in staat kwamen tot deze prestatie.

Reactie Bert Westerveld (lid Popkoor Future)

‘Bianca heeft twee optredens van ons 25jarig jubileumconcert, van “popkoor Future” op een fantastische en indrukwekkende wijze geregisseerd. Niet zoals wij gewend waren met overwegend collectief afgemeten pasjes en bewegingen, maar veel meer middels een leerproces van bewustwording van je eigen houding, gedrag en positie op het podium. Zij heeft heel veel energie gestoken in het ontwikkelen van focus op wat je aan het doen bent. “Wat wil je overbrengen en hoe laat je dit op een overtuigende wijze zien”. Dit inzicht verbonden in een collectieve presentatie gaf tijdens de optredens een heel mooi en puur beeld van ons als koor. Bianca is gedreven in haar aanpak en zij verbind zich heel snel met de mensen waarmee zij werkt. Zij schroomt niet om te confronteren als de belangen van het collectief hierom vraagt. Voor mij is Bianca iemand die werkt vanuit haar hart en ziel en om die reden een aanbeveling meer dan waard!

Reactie Geerten Peek, dirigent Klif Eastwoodsinger

Bij ons jubileumconcert dit voorjaar wilden we meer aandacht besteden aan uitstraling. Al bij de eerste workshop was er een klik met de koorleden, dit was wat we zochten! De begeleiding van Bianca was spot-on: direct, uitdagend, soms confronterend, maar steeds met het oog op een goed groepsresultaat. Het resultaat was top, we hadden een laaiend enthousiast publiek!! Aangename en effectieve samenwerking met mij als dirigent. Bianca kijkt en luistert goed, staat ook open voor de visie van een ander en is daardoor in staat om iets goeds en blijvends neer te zetten voor een groep mensen. Absoluut een aanrader!

Reactie Marlies van Miracle Sound

Het was echt geen grap! op zaterdag 1 april jl. om 9 uur in de ochtend hadden wij een eerste workshop met Bianca! Wat moesten wij verwachten? want wij zijn een barbershopkoor en dat is toch net even anders dan een popkoor, maar alle lof! Bianca staat open voor alle ideeën en ze geeft ook hele goede opties! We hebben hard gewerkt en voor 3 songs een nieuwe choreo erin gekregen, top! Leuk om anders te leren denken om zo natuurlijk mogelijk te bewegen, dat past bij ons koor Miracle Sound. Ik heb nu al zin in de workshop koorregie in september, maar eerst nog weer een workshop tijdens onze repetitieavond in Doetinchem. Groeten van de Lady's van Miracle Sound

Reactie Bea Dekker Popkoor S1 Voices

S1Voice heeft op 15 maart een fijne workshop koor in beweging gehad. Een beetje onwennig begonnen we de avond, veel leden vonden toch wel raar om de opdrachtjes te doen, maar na een half uurtje deed ieder zijn best en werd het als leuk ervaren. Teamspirit zat er toen goed in. De opstelling bij ons koor is een ramp maar daar had Bianca al snel een oplossing voor. Bij the Rose had ze een “hagelslag opstelling” bedacht, een simpele hoofdbeweging maakte het geheel af, koor wordt enthousiaster! De “choreo” met lampje bij Hotel California maakt een prachtig schouwspel om naar te kijken. Leden van S1Voice hebben veel geleerd tijdens de workshop, iets waar we na ons jubileumconcert mee verder zijn gegaan. Nieuwe opstelling van het koor, luisteren naar elkaar en een stilte na de nummers. Erg veel geleerd in die 3 uur. Thnx Bianca, we gaan je zeker nog een keer uitnodigen!

Reactie Marja van Schoneveld

Ik heb Bianca mogen ontmoeten tijdens een workshop voor Popkoor Pokomotions. Samen met Bianca hebben we in aanloop naar een concert gewerkt aan o.a. zelfvertrouwen, podiumpresentatie en authenticiteit. Door te leren dicht bij jezelf te blijven, het denken los te laten, in te leven in tekst en muziek en vooral dat wat het met je doet, om daar vervolgens op te reageren bleek de sleutel tot natuurlijke beweging. Bianca weet met haar open, warme persoonlijkheid en inlevingsvermogen het individu en het koor als geheel te raken en letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen, waarmee resultaten snel worden bereikt. Een bijzonder waardevolle ervaring!

Reactie Susanne van Popkoor Trente Plus

Ruim een jaar heeft Bianca ons begeleid naar de grote show toe. Met steeds meer frequentie uiteraard. Vooral repetitiedagen vond ik erg plezierig en nuttig. Energie, enthousiasme en professionaliteit zijn woorden die daar bij horen. Bianca heeft ons op een vernieuwd spoor gezet (eerder al ingezet door onze eigen koorregisseuse) door vooral de beleving van een lied te laten ervaren. Zij heeft naar ons gekeken hoe wij dat al opgepakt hadden en daarop voortgeborduurd. Zij heeft ons tot “over de ToP” gebracht bij ons 20-jarige jubileumshow met popkoor Trente plus uit Groesbeek in april 2015. Vanuit het publiek heb ik regelmatig reacties gekregen van “oooh kippenvel...”, of “wat een uitstraling”, of “wat een plezier zit er in jullie allemaal”. DAT weet Bianca teweeg te brengen. Helemaal ToP!

Enkele mooie reacties over deze de Workshopdag

'Ik vind dat jij Bianca het top doet. Op alle gebied, de verzorging van de dag, de uitleg en de persoonlijke aandacht voor iedereen.

'De hele workshop werd als zeer professioneel ervaren.

'Een van de leden gaf aan dat ze hoopte dat we nog eens als gastkoor gevraagd worden.

'Iedereen was positief en heeft ervan genoten.

Popkoor Eigenwijs was gastkoor in maart 2015. Enkele enthousiaste reacties van zowel het koor als deelnemers

 'Wat een verfrissende, mensen in hun waarde latende aanpak, en wat heb ik me daar goed bij gevoeld.'

'Je aanpak krachtig, energiek en helder, je liet ons voelen waar het om gaat. Je liet ons het nummer beleven!'

'Ik dacht voor het eerst niet aan de tekst, maar aan mijn geliefde. Een schitterende ervaring!'

'De regie workshop was voor mij ( ons ) van popkoor zinder helemaal geweldig, de manier waarop je ons aanstuurde en ons zich zelf liet voelen vond ik een verademing. Het gevoel dat je je eigen ding mocht doen, heerlijk.'

Popkoor Zinder was het geweldige enthousiaste gastkoor voor de cursisten van de workshop "Hoe Krijg Ik Mijn Koor In Beweging" in oktober 2014.

Popkoor Hoge Noot, Antionette Proosdij

Juli 2014

Ons popkoor Hoge Noot had voor het 10-jarig jubileumoptreden de hulp van Bianca gezocht. In eerste instantie voor een workshop, maar door het grote succes hiervan heeft ze ons tot het optreden begeleid. Bianca heeft met haar nooit aflatende energie, ideeën en enthousiasme ons koor gemotiveerd, geïnspireerd en letterlijk in beweging gekregen. De door haar gekozen naam is een uitstekende keus en geeft ook aan waar Bianca met een koor naar toe wil. Beleving van een lied, nuances aanbrengen in gevoel, opstelling en houding. Bij de swingende nummers wist zij ook de koorleden die zich hierbij wat ongemakkelijk voelden mee te nemen door haar enthousiasme, zodat er een geheel aan uitstraling in ons optreden zichtbaar was.
Ook hield ze overzicht op alles wat er op het podium gebeurde tijdens de show, de opstelling, belichting, geluid, wisselingen en had hierin een waardevolle inbreng, waardoor wij uitsluitend positieve reacties kregen op ons professionele optreden.
Bianca heeft ons koor op een hoger plan getild en we kunnen haar dan ook van harte aanbevelen, of het nu om een incidentele workshop of een compleet spetterend kooroptreden gaat!

Popkoor 2000, Ton de Hoop

Bij de voorbereiding en uitvoering van onze concertreeks op 20 en 21 april 2013 heeft Bianca van Dreumel als onze regisseuse naar grote tevredenheid ons begeleid en gestimuleerd om deze reeks tot het hoogtepunt in het bestaan van ons koor  te laten uitgroeien.Haar inschatting van ons niveau van zingen , dans en bewegen is optimaal geweest. De aansluiting en voorgestelde ombuigingen vanuit de basisideeën die wij als koor al hadden, hebben er toe geleid dat alle koorleden vanuit hun eigen karakter, kennis en kunde ten volle tot hun recht zijn gekomen in deze concerten.  Wij bevelen Bianca dan ook van harte aan bij een ieder die van plan is om o.l.v. een regisseuse een concert te gaan organiseren.

Popkoor 2000, Jeroen Giesen

May 3, 2013,

Popkoor 2000 heeft Bianca ingeschakeld om samen met een commissie van onze eigen leden de theatershow "All Inclusive" op poten te zetten.
De weg die het koor tot nu toe bewandeld had was in mijn beleving veelal een streng gedrillde choreografie met weinig ruimte voor eigen inbreng.
Bianca is er in geslaagd om het koor te laten zien dat er heel veel mogelijk is als je dicht bij jezelf blijft. Zij heeft de weg voor ons vrijgemaakt om op de planken zoveel mogelijk onszelf te zijn waarbij we door een relatief ongecompliceerde regie ondersteund werden.
Hierbij waren haar enthousiasme en gepassioneerde werkwijze een inspiratie voor de hele groep.
Het heeft ertoe geleid dat onze show "All-Inclusive" heel intiem en "echt" was met een mooie balans van zang, dans en humor!

Popkoor 2000, Jaap Plattèl

Bianca is in 2012 benaderd om als koorregisseur het nieuwste muziekproject “All Inclusive”van Popkoor 2000 uit Lingewaard te begeleiden.

Ik heb Bianca leren kennen als een hardwerkende, enthousiaste en energieke motivator die het koor boven zichzelf heeft doen uitstijgen.
Met feilloze analyses doorziet ze de mogelijkheden van de individuele koorleden en weet ze het beste uit de mens naar boven te halen door uit haar eigen gevoel, creativiteit en professionaliteit te putten en die, met een gezonde dosis humor, over te brengen op de groep, waarbij die laatste het haar soms allerminst makkelijk maakte.
Ze kan prima met grote groepen mensen omgaan en weet die goed in de hand te houden: motiverend maar ook grenzen stellend.
Een uitstekende coach die daarnaast ook nog eens gewoon een te gek mens is waar ik met veel liefde en warmte aan terugdenk

NootScenario, Sanne Verhagen

January 21, 2013

Als koorgenoot bij Nootscenario heb ik Bianca leren kennen als een gepassioneerd, goed georganiseerd en enthousiast persoon. Zij weet haar organisatorische skills (plannen, structureren, organiseren, bewaken) feilloos te combineren met creatieve inbreng, waarbij ze ook goed in staat is anderen te motiveren/enthousiasmeren. Bianca weet met effectieve oefeningen veel resultaat te boeken, waardoor een optreden nét dat beetje extra krijgt. Daarnaast is Bianca een fijn mens om mee samen te werken.

Dirigent Hatikwa, David de Geus

Bianca is a talented director and a good leader. She knows what she wants to do with a group and gets great results. My choir has benefitted from her vision several times through workshops and rehearsals, and her coaching during the television show "EO korenslag". She was successful in inspiring the group and motivating them to be expressive singers!

David hired Bianca in 2010, and hired her more than once.

Vocal group ZiZo, Sjef Michels

May 2, 2012

Na ons optreden op het BALK Topfestival was duidelijk dat we meer aan expressie en koorpresentatie moesten doen. Voor ons concert Leef het Leven! zijn we als Vocal Group ZiZo met Bianca aan de slag gegaan om hieraan invulling te geven. Ze wist op de juiste momenten de juist stimulans te geven en samen met haar hebben we er een geweldig optreden van gemaakt. We hebben gezamenlijk weer een flink aantal stappen gezet en verwachten dit in de toekomst nog vaker te doen!