Koorstyling

Koorkleding is een interessante bron voor gespreksstof en discussies! Zoveel mensen zoveel smaken, maar wat heb je nou echt nodig om een prachtig totaalplaatje neer te zetten en iedereen blij te zien met wat hij of zij draagt? Ik zou het wel weten!

 

De meest gekozen kleuren bij koren zijn zwart of wit en daarop weer varianten met felle kleurtjes in allerlei soorten en maten. Zwart is voor veel mensen een te harde en zware kleur, waardoor je min of meer verdwijnt in je kleding. Wit is er in vele nuances. Als je niet met mooie en bijzondere stoffen werkt kan witte kleding je doen denken aan die voor verplegend personeel, in plaats van een groep zangers. Had ik al gezegd dat wit je ook een maatje groter maakt en met een beetje pech doorschijnt op het podium?

Universeel of als individu?

Wanneer je als koor kiest voor een uniforme stijl en kleur, dan creëer je een rustig beeld maar kom je als individu niet tot je recht. Persoonlijk zou ik een mix van rust en authenticiteit het fijnst vinden om naar te kijken. Iedereen kan dan dragen waar hij of zij zich lekker in voelt en waarin je lijf optimaal tot zijn recht komt. En met een goed samengesteld kleurenpalet kun je ook de kleur dragen die het beste bij je past. Het enige wat je hoeft te doen is je vaste denkpatronen los te laten en het hele landschap van kleur en stijl eens beter bekijken.

Onderscheidend In Korenland door harmonie in kleur- en stijl

 

In 3 stappen kunnen wij dit samen realiseren.

 

  1. Ik neem je eerst mee in de wereld van kleur en stijl en hoe je daar je voordeel mee kunt doen.
  2. Je gaat samen bepalen welke identiteit jullie past en welke uitstraling gewenst is bij jouw koor.
  3. Als alle informatie compleet is gaan we aan de slag met het maken van een moodboard waarop een fraai kleurenpalet te zien is in de stijl die past bij jouw koor.


Workshop Koorstyling

 

De workshop duurt 2 uur.

Kosten € 160.- excl. reiskosten 0.30 km

Voor de workshop is het handig om verschillende modetijdschriften te verzamelen waaruit je plaatjes kan scheuren.

Daar mag je zelf voor zorgen. Ik zorg voor een canvas om het op te plakken.

 

Met dit stappenplan staan jullie gegarandeerd onderscheidend en stralend op het podium!

Zit je in de kledingbrigade en wil je ontdekken hoe het werkt?