Ik ben Bianca van Dreumel, regisseur & trainer in podiumwerk

Voor mij gaat regie niet over een pasje of een dans, veel looplijnen of ingewikkelde dingen waarbij je in je hoofd gaat zitten. Het gaat over zelfvertrouwen en podiumvrijheid zodat je kunt zingen met passie en energie. Het verhaal overtuigend brengen zodat ik voel wat je zingt. Daarbij kan rustig een imperfectie of een rafelig randje zijn, als je mij raakt heb je me.

Met passie en liefde coach ik koorzangers die willen zingen met hart en ziel. Ik laat je ervaren hoe je tijdens dat spannende podiummoment jezelf blijft en echt contact maakt met het publiek. Als dat er is ontstaat er verbinding en de noodzaak van jouw performance wordt daardoor voelbaar. Daarmee geef je jouw publiek een cadeautje en een fantastische ervaring mee naar huis!

In 2005 ben ik als koorzanger door een vraag vanuit het koor waar ik destijds zong, in aanraking gekomen met koorregie. Dat groeide in korte tijd uit tot een nieuwe liefde. Sinds 2010 werk ik als professioneel koorregisseur en geef ik diverse workshops door het hele land. Als regisseur word ik regelmatig betrokken bij verschillende theaterproducties. Mijn ervaring en kennis deel ik door het geven van de workshop 'Koormuziek in Beweging' en (op dit moment de enige) cursus koorregie 'Van Idee Naar Uitvoering.' Regelmatig tref je mij als jurylid aan op een van de landelijke Balk koorfestivals. Daarnaast organiseer ik met veel plezier het KoorEvent bij Kloster Graefenthal en ben ik medeorganisator van het Balk Festival Oost.

Samen zingen maakt je blij, geeft energie en verbindt. Mensen in beweging krijgen, I Love It!

 

Meer lezen over de mens Bianca, klik hier

 

CV Regisseur Bianca Van Dreumel