"Wij willen geen toneelstukje of dansen!" of "We zijn de jongste niet meer, kan het eenvoudiger?"

Herken je dit? Elke koorzanger weet dat alleen zingen niet voldoende is om publiek te boeien, het oog wil ook wat. Maar wat het oog dan wil, daar kun je over van mening verschillen. De een wil danschoreografie, de ander wat theatrale regie of wisselende opstellingen met een kleine beweging. Dan zijn er ook nog koorzangers die dit allemaal niets vinden en alleen willen zingen. Maar waar koorzangers het wel over eens zijn is wat ze willen laten zien aan het publiek!

Wat willen ze laten zien dan?

  • Uitstraling! Het publiek moet kunnen zien dat we met plezier zingen.
  • Goede lichaamshouding! We willen er fris en energiek bij staan.
  • Contact! We willen het publiek kunnen raken en ontroeren.

Dan is het toch tof om te weten dat dit echt voor iedereen haalbaar is! De beste versie van jezelf op het podium zetten ligt voor iedereen binnen handbereik, op welk niveau je ook zingt!

Wat ervaart het publiek dan?

Publiek gaat naar huis met een gevoel en uiteindelijk wordt dat een herinnering. Bij een geweldige performance ervaren we als kijker concentratie, energie en contact. Anders gezegd, zangers die AAN staan en waarbij de performance van het podium afspat.

Mijn visie en werkwijze op hoe we komen tot zo'n succesvol optreden, heb ik verwoord in de brochure

'In 3 Traptreden Naar Succes Op Het Podium'

In 3 Traptrede naar succes op het podium!

Als ik bij jouw koor een workshop kom geven krijg je hem cadeau.

Wanneer wij samen een productie starten, krijgt elk koorlid er een. Zo hebben we gezamenlijk helder hoe we tot een goed eindresultaat komen.

De brochure is ook te koop.